söndag 18 mars 2012

Ett bra pass

Gårdagens träning känns i kroppen. Hela övre delen av ryggen är alldeles öm, ländryggen känns lite vid provokation men tack och lov inte mer. Mina axlar och triceps är helt döda och en konstig träningsvärk vid nedersta revbenet på båda sidor har infunnit sig. Jag älskar den här känslan, kroppen bara stärks och musklerna blir större och mer uthålliga.

Trots detta så är benen och huvudet riktigt pigga och jag vaknade med ett sug efter intervall löpning. Känner däremot att jag inte vill provocera min vad och mitt knä för mycket nu när jag kommit igång med crossfit'en så jag knåpade ihop lite intervaller på hemmaplan.
Det blev 10 intervaller bestående av spring upp för 4 trappor/våningar+ ett varv löpning runt innergården mellan husen här hemma. Sista varvet valde jag att öka sträckan löpning så det fick bli ett varv runt området istället för bara innergården och sedan sega sista trapporna upp. 25 minuter trappintervaller tillsammans med lite snabb löpning får räcka för dagen som också har bestått av en rejäl städning och en massa tvätt.

Inga kommentarer: