onsdag 24 september 2008

jag kan verkligen inte förstå

Nu har jag läst en del tjejers bloggar, några jag känner mer eller mindre och en del av dem funderar och sparar för att förstora brösten! Asså girls, det är inga fel på era bröst, hur jävla fel kommer det inte att se ut sen när ni har typ d eller dd men inte kroppen för det :/ tänk om, lägg 50000 på något vettigare.

Idag cyklade jag den jobbiga vägen till skolan, pust! Har då typ cyklat nästan 2 mil idag och jag säger bara fy fan vad jobbigt, det är en så hemsk uppförsbacke jag måste ge mig på varje morgon. Om 1 timma är Älsklingen äntligen här :) då ska vi äta mat, ta en promenad och bara mysa :)

Saknar mina tjejer hur mkt som helst, vi måste ut på krogen någon dag :) Väntar bara på att lilla Julia ska palla sig från Huddik :P

Peace and Love, N

tisdag 23 september 2008

På stan

Jag var från början sugen på att shoppa kläder men efter att ha gått runt lite så tappade jag suget. Kollade lite jackor men köpte i slutändan 2 st koppar med assietter från Indiska 49,50 :- för både kopp och assiett!! köpte även 2 st te sorter på teboden, champagne och svart chai te :) sitter och dricker chai nu i den nya muggen :) Bestämde mig iaf för att jag ska köpa en jacka nu i slutet av veckan eller senast på måndag. Har bestämt mig för en jacka från MQ märket Stockholm 1690 :- jag får sedan se hur mkt pengar jag har kvar för jag vill även ha en annan jacka som inte är lika "fin". Funderar på en Everestjacka, men även om det bara är en "vanlig jacka" så kostar den 1290 :- typ :S

min data vänder bilderna igen :S detta är kopparna och teérna


vänd bild men detta är en närmare bild på koppen :)


sist men inte minst en bild från lägenheten, dock vänd :S



Peace and Love, N

Det här är faktiskt förtjänt :)

Nu har jag faktiskt förtjänat mig en tripp ner på stan. dagen började ju med huvudvärk, men efter 2 huvudvärkstabletter och en massa vatten så var jag på topp :) jag har hunnit skriva över halva min artikel och tvättat :) nu ska jag bara ta en snabbis på stan sen ska jag hem och äta för att sedan läsa ett kapitel om organisationsteori :) Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt :)
Jag kanske lägger in bilder på hur fin lägenheten har blivit, är dock inte klar än för mina köksluckor kommer tidigast på fredag.

Peace and Love, N

Fy igen :P

Nu sitter jag här igen när jag egentligen borde plugga. Idag har jag faktiskt en ursäkt då jag hade en så fruktansvärd huvudvärk igår som inte riktigt har gått över tills idag så jag mjukstartar lite med att lära och skriva bloggar :) Som sagt igåt hade jag dunder huvudvärk som även fick mig att må illa :S la mig i sängen innan 21.00 och somnade typ prick 22.00 då jag och Älsklingen hade lagt på och jag såg hur det slutade i CSI på 5an :) Idag vaknade jag upp med huvudvärk fortfarande dock inte lika kraftig som igår. Jag har nu tagit en Ipren och en Alvedon samt druckit en stor kopp te, fixat en vattenflaska att dricka ur samt gjort iordning min smoothie så att jag kan sitta här framför datorn och återställa min vätskebalans som jag tror blev lite rubbad igår :S
Imorgon kommer älsklingen och jag längtar :)


Det fulaste och jobbigaste ordet just nu måste vara "Räntabilitet på totalt kapital och Räntabilitet på eget kapital " Jag verkligen avskyr det just nu.

huvudvärk :S




Peace and Love, N

torsdag 18 september 2008

JAA :)

Nu har jag spräckt A4 gränsen på min Artikel och känner att jag kommit igång nu och att resten kommer att bli lättare :) Nu ska jag sätta fart och göra mig i ordning så jag hinner få i mig lite lunch innan jag ska dra mig till skolan för en föreläsning om 1900-talets Agrarhistoria :P

peace and Love, N

God Morgon :)

Sitter här igen och gör det jag inte borde göra, jag ska egentligen plugga men ska verkligen sätta igång så fort jag skrivit klart. Kom inte speciellt mycket längre med Artikeln igår men ska sätta fart nu och skriva lite om köttpriser i butikerna, kanske lägger in de jag har skrivit på bloggen sen så kasnke jag kan få lite feedback oxå :)
Är hur shopping sugen som helst just nu men måste betala räkningarna först och se till att jag har pengar till mat, men efter det kan det bli lite shopping :)

Imorgon kommer familjen och världens finaste pojke upp till mig för då början the total makeover i mitt kök :) Pappa och jag ska riva ut allt på dagen och på eftermiddan/kvällen kommer de andra och mitt nya golv läggs in :) före och efter bilder kommer att finnas :)

Peace and Love, N

onsdag 17 september 2008

Uscha mig

Idag är jag såkallat "ledig" vilket innebär att man ska sitta hemma eller typ på biblioteket hela dagen och plugga! Jag sitter hemma och försöker få ihop den där artikeln som ska vara 3-4 sidor lång exklusive bilder, phu! Jag har iaf kommit på ett ämne och hunnit skriva en ingress och en liten början men bara kommit en halv A4, suck! Jag känner mig inte alls pepp längre, klockan är nu runt 14,00 och jag började skriva vid typ halv 11 -11 och har bara hunnit en halv A4, jag blir galen. Jag hade tänkt att iaf hinna en A4 innan klockan 15.00 då jag har tvätt tid och det är om mindre än en timma. När jag tvättar och efter hade jag tänkt att jag skulle hinna läsa lite Företags Ekonomi som jag har tills på måndag :( Den tråkiga verkligheten är ju oxå den att just nu sitter jag ju och gör sånt som jag absolut inte borde göra när jag egentligen ska plugga. Men jag måste ta ett litet brejk :)

Igår var vi iväg på studiebesök på 2 st företag, skit trist enligt mig, blev typ halvt uppäten av mygg och kände mig bara gnällig, det gör jag dag med.
Fick iaf användning av mina nya stövlar :)
Nej, nu ska jag plugga!
stövlarna :)


Peace and Love, N

måndag 15 september 2008

to do

Jag trodde jag skulle sitta mkt i skolan den här veckan och jobba med vårt företagsfall projekt med min grupp för vi hade en del "ledig" tid, inga föreläsningar, men så blev det inte. Anledningen till att vi hade den "lediga tiden" var för att det är landskampen mellan universitet den här veckan och universiten ombeds att inte ha någon obligatorisk undervisning så vi har bara en föreläsning och den är inte obligatorisk. Imorgon dock, innan landskampen börjat så ska vi på studiebesök på holmen paper och mellanskog för att kolla dessa företag. Istället för att sitta med gruppen nu den här veckan (vilket i och för sig vore det bästa) så ska jag försöka att sätta igång med min artikel som ska vara klar om ca 2-3 veckor skulle jag tro. Det ska vara en populärvetenskaplig artikel och ämnet ska ha något med SLUs näringar att göra (typ allt). Jag funderar på att skriva en artikel om vad som faktiskt är ekologiskt och om det verkligen är så himla bra i miljö, samhälls och etisk synpunkt, för och nackdelar kan man säga. Annars funderar jag på att skriva om någonting med köttproduktion, vad som får kallas svenskt kanske? eller kanske om man egentligen skulle kunna förbjuda en del av den svenska nötköttsproduktionen då den kanske börjar gå till en överdrift? eller om jag ska kolla upp om varför man ombeds och tipsas om att köpa svenskt och inte importerat, vad är skillnaderna?

Nu ska jag iaf sätta mig och äta och fundera över ämnena, jag har iaf kollat upp om ekologiskt så vi får se vad det blir :)

Peace and Love, N

torsdag 11 september 2008

Ps

jag älskar dig


Effektivisera :)

Nu ska jag försöka att effektivisera mig lite som jag har en tendens att skryta över att jag är så bra på :P Idag slutade vi klockan 17.00 efter att ha haft föreläsningar hela dagen *pust* sen tog jag bussen hem för att stoppa i mig lite mat och lata mig här en snabbis framför datorn. Nu tänkte jag försöka hinna med en mist 30 minuters promenad innan solen går ner samt att jag ska hinna läsa klart det sista kapitlet i FEK (FöretagsEkonomi) som jag borde läsa för att hänga med på morgondagens föreläsning samt kolla igenom företagsfallet som också är tills imorgon. Detta vill jag hinna göra i god tid för att jag ska kunna sitta och ta det lugnt i en fotölj eller kanske sängen innan det är dags att sova :P Nu börjar jag känna mig lite stressad så det är väl bara att sätta fart :)

peace and love, N

Jag SKÄMS över min bakgrund

Jag skäms så att jag faktiskt är född i den här staden och bor precis i den (tillhörde kommunen ett bra tag) för de är så jävla äckliga där! Det är inte konstigt att jag flyttade. LÄS http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3292882.ab !!!

Peace and Love, N

måndag 8 september 2008

Kärlek

Kärlek lärde jag mig vad det var den dagen jag träffa dig


BraDålig dag :)(

Dagen idag har vart både bra och dålig då jag har hunnit med ganska mycket hittils men min älskling försvann med tåget hem imorse :( nyss var jag ute på en härlig powerwalk i 30 min, jag hann inte längre innan jag blev alldeles för kissnödig plus att jag ska plugga lite för att slippa läsa allt i slutet av veckan :) Bad me tog oxå och shoppade idag när jag var påväg hem från skolan, shame on me, ett par jättesöta skoletter :) nu måste jag hålla i pengarna då jag köpte en portföljväska i torsdags, shame on me, shame on me. Nu funderar jag på att göra en härlig linsröra och sen plugga lite och kolla lite tv :) imorrn vet man ju aldrig när man kommer hem :)

den här muppsidan vänder på bilderna :S
men detta är de nya skoletterna


denna blev oxå såklart mupp, men detta är väskan


Peace and Love, N

onsdag 3 september 2008

Usch på mig!

Nu borde jag verkligen inte sitta här! Jag borde plugga plugga och åter plugga, 105 sidor ska vara lästa tills imorgon, jag har läst typ hälften och fattar väldigt lite tyvär så jag hoppas att det klarnar imorgon på föreläsningen.
Jag trivs verkligen som fisken i vattnet nu när jag har flyttat men måste samtidigt erkänna att jag saknar min familj... de är trots allt ca 15 mil härifrån. Men i lägenheten stortrivs jag och området är helt underbart och om ca 3 snart 2 veckor kommer mamma, pappa, syster och systers pojkvän upp och hjälper mig fixa köket så det blir nytt och mer "jag" och då kommer jag trivas ännu bättre känner jag redan nu :)
Som svar på Elins kommentar i förrgående inlägg så bor jag nu på Årstagatan i Salabacke (uppsala) en bit från 4a mackarna i en liten 1a så någon inflyttningsfest blir det inte men vi kommer nog garanterat träffas ute någon helg :)

Imorgon kommer Älsklingen, då ska vi shoppa och mysa^^

peace and Love, N

måndag 1 september 2008

Me don't like

Jag har verkligen hatat tandläkaren och vart så himla rädd varje gång jag gått dit, och samma var det idag. Idag skulle jag dit för att laga min framtand i överkäken som har vart lite svart i typ 2 år men ingen tandläkare har lagt märke till den tills jag sa åt dem. Då upptäckte de att det hade blivit ett stort hål! Så idag skulle jag laga det, det blev 3 gången i mitt liv som jag lagade en tand och jag var så instäld på att det skulle göra ont för det har det alltid gjort tidigare även om jag haft bedövning. Men tandläkaren idag hade jag aldrig haft och hon var helt underbar hon var så snäll och bedöva som gjorde skit ont och sen kände jag verkligen ingenting när hon borrade, hon var helt underbar, henne ska jag boka jämt nu härdan över :)

Nu börjar 2a veckan på Universitet och det har än så länge vart bra, jag har träffat en hel del med mysiga människor :) Dock saknar jag min älskling den här veckan då han ska jobba och kan inte bo med mig utan måste vara 15 mil ifrån mig :( men all kärlek till dig Tim ^^

peace and love, N