lördag 15 mars 2008

Blondinbella

Många och även jag läser det "stora fenomenet" blondinbellas blogg blondinbella.se och fascineras av den, hatar den, irriteras av den eller kanske älskar den, men varför? Jag läser en del modebloggar för jag tycker att det är ganska så underhållande, man läser om ett liv som inte liknar ens eget. Men samtidigt kan det likna ens eget liv på så sätt att man måste stressa i sin vardag för att hinna med skola, vänner, kanske träning och mera skola. Det är ganska skönt att kunna ta en paus i sin egna vadag och stress, kanske oro och läsa om någon annans. Jag tror många stör sig och säger att de inte tycker om sådana som blondinbella och deras bloggar bara för att man är avundsjuk, man skulle så gärna vilja byta liv med dem men vågar inte erkänna det själv. När jag först fick höra om blondinbella var jag i skolan och det var inte något positivt och glatt över det utan kanske mer såhär "kolla den här tjejen, hon är yngre än oss, får betalt för att blogga av blogg.se, har ett eget aktiebolag och en rik pappa". I bloggen tycker jag att hon framställer sig som en mycket mogen och erfaren tjej, men när jag såg henne på tv i jag tror Torsdags så såg jag en helt vanlig 17 årig tjej med tandställning fettigt ansikte med spår av acne men med en mycket stor framtid framför sig, jag tvivlar inte på att denna tjej kommer att lyckas, hon har redan fått så många att lyssna på henne genom bloggen så hur många kommer inte kunna lyssna på henne sen.




1 kommentar:

Anonym sa...

Först & främst kan jag hålla med dig vad gäller blondinbella. Hon verkar ha ett roligt liv men jag skulle inte för något i världen byta bort mig själv & mitt liv för blondinbella. Hon har för konstiga åsikter (enligt mig dårå :P) men visst verkar hon ha ett roligt liv & hennes blogg är beroende framkallande ^^

& så klänningen (min) tack & jag funderar starkt på å köpa den men vi får se om jag hittar nåt annat. Har du börjat leta än?
kram