lördag 5 november 2011

Bröst och lite lite rygg


Igår blev det en skön comeback på gymmet i Uppsala. Körde ett ordentligt bröstpass och sen lite rygg innan det testades diverse övningar i TRX "remmarna". Nu kommer jag vilja köra alla mina pass på det där gymmet för att köra med en TRX (remmar i taket) så kan man träna många bra funktionella övningar som inkluderar många små stabilitetsmuskler i kroppen som annars lätt inte inkluderas i vanliga styrke övningar.











































Denna övningar som börjar som i första bilden med benet utsträckt och en vanlig knäböj som sedan går över till ett utfallssteg som inte ska nudda golvet och tillbaka till utgångsläget är en skön övning för benen att komplettera ett pass med.



Denna magövning på bilderna under känns rejält i magen och även rygg, ben och axlar måste vara med. En kompis kan vara att föredra för att få hjälp med att stoppa i fötterna. Men man kan lyckas själv genom att trä i fötterna när man sitter på golvet med benen i kors och sedan snurra runt till utgångsläget.






Lite brutalbänk körde vi också (hänga i knävecken och göra "situps") för Louise gick det bra men jag är inte förtjust i att hänga upp och ned så jag mådde mest bara illa.


Inga kommentarer: