torsdag 4 augusti 2011

100 dagar

En träningsfas på 100 dagar börjar idag som kommer att gå ut på att äta och träna i balans för kroppen. Ett visst kaloriunderskott kommer säkert att finnas men fokus på hur många kalorier per dag som kommer att ätas kommer inte att finnas. Istället ska kroppen få den energi den behöver till träningen men med en noggrannare eftertanke om vad det är som verkligen behövs och vad jag stoppar i mig. Mycket protein kommer det vara som vanligt men också bra och nyttiga fetter från bland annat nötter och fisk och sedan kolhydrater från bland annat råris, potatis och quinoa kommer att ätas för att orka springa.

Träningen kommer vara 3-4 styrkepass i veckan och sedan löpning som kommer trappas upp från 3 pass i veckan nu de första 3 veckorna för att sedan bli 4 pass i 3 veckor och sedan ligger målet på att springa ungefär 5 pass i veckan resterade veckor men det kan varieras allt efter hur kroppen känns.

Varierad kost och träning är målet och utan press på någon direkt vikt eller liknande utan ett sunt och välmående levnadssätt.

För att verkligen njuta av "starten" har det shoppats nya löpartights på sportamore.se och sedan kasein att äta som kvällsmål från MMSports.se

1 kommentar:

Hanna/Sportamore sa...

Hej Nathalie, stort lycka till med 100 dagarsprojektet. Ska följa med med spänning!

Hoppas du blir nöjd med dina löpartights från Adidas

Mvh Hanna/Sportamore